Terug naar de Bron


Natascha Lossie

Dr. H. Colijnlaan 341

Rijswijk

06-47763590

leefjekracht@live.nl


kvk: 27329069

Lid: VIV en RBCZ


Leef je Kracht praktijk 

Als ik blijf denken

zoals ik altijd heb gedacht,

blijf ik geloven

zoals ik altijd heb geloofd.


Als ik blijf geloven

zoals ik altijd heb geloofd,

blijf ik doen

zoals ik altijd heb gedaan.


Als ik blijf doen

zoals ik altijd heb gedaan,

blijft mij overkomen,

wat mij altijd overkwam.Terug naar de Bron - 2/4 daagse sessie in een kuuroord


Heeft jouw leven een grote schoonmaak nodig? Ben je klaar met de manier waarop je tot nu toe het leven hebt geleefd? Is het jouw grootste wens om nu eindelijk gelukkig te zijn en daadwerkelijk het gevoel te hebben dat je jezelf kunt kunt zijn, vervuld van liefde en een goed gevoel van zelfvertrouwen?


Wil je het nu echt goed doen en het werkelijk grondig aanpakken? Blijf dan niet zitten! De kans is dan groot dat je volgend jaar nog steeds met hetzelfde gevoel rondloopt.

Resoneer jij hierop? Dan ben je klaar voor jouw reis terug naar de bron!


Verwen jezelf terwijl je alles loslaat wat niet meer bij je hoort! Samen met mij verblijf je, gedurende 2 - 4 dagen in een thermale bron, kuuroord Nieuweschans. Deze bron heeft een temperatuur van 36 °. Het is de ideale omgeving om helemaal terug te gaan naar je eigen bron.

Het water van de thermale bron heeft een temperatuur van 36 graden en een zeer hoog gehalte aan mineralen. De bron heeft een geneeskrachtige werking en geeft diepe ontspanning.


De meerdaagse sessies in het Kuuroord met thermale Bron hebben een magische dieptewerking waarbij ik voor jou aanwezig ben om jou te ondersteunen in jouw proces.

Door mijn aanwezigheid is het mogelijk om in diepere lagen van het onbewuste, vergeten en verdrongen, onverwerkte stukken diepgaand te helen. Werkelijk alles wat zich aandient kan tot heling komen.


Terwijl je geniet van het geneeskrachtige water en de helende omgeving leg je de weg af terug naar je Bron!


Het optimale kan voor jou bereikt worden door jouw proces alle ruimte te geven. Zonder beperkingen loslaten betekent dat we vooraf geen afgebakende sessies plannen, maar dat intentie je precies brengt wat voor jou perfect is.


We bewegen mee met dat wat zich in jou aandient…


Zonder naar verre bestemmingen af te reizen op zoek naar je wie je bent, kun je de reis van je leven maken op een manier die liefdevol, ondersteunend, comfortabel en goed voor jou is!


© 2017 Leef je Kracht Trainingen